Skip to content Skip to footer
over mij & purlés

Taking care of your skin is
more important than covering it up.

over mij

Even iets over mijzelf

Ik ben Sandra Rutten en ze noemen mij ook wel Sen, een bijnaam die ik al jarenlang aan mijn twee lieftallige zussen te danken heb!

Het verzorgen van de huid heb ik altijd al heel belangrijk gevonden, want ik wil natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. De huid is het eerste aanzicht van de mens, maar helaas heb je het niet altijd voor het zeggen hoe deze eruit ziet. Je hebt te maken met verschillende huidtypes en helaas zijn er ook een tal van huidproblemen die erg vervelend en pijnlijk kunnen zijn, hierdoor kun je je ook onzeker gaan voelen. Omdat ik helaas zelf een niet al te gave huid heb, weet ik dus hoe vervelend het soms kan zijn.

Huidverbetering is echt mijn streven, ik heb zelf gezien en gemerkt dat je met de juiste verzorging het probleem aanzienlijk kunt verminderen en het beter onder controle kunt houden. Je snapt natuurlijk wel dat ik anderen nu maar al te graag wil gaan helpen om zijn of haar huid te verbeteren! Ik ben mezelf steeds meer gaan verdiepen in de wensen en behoeften van de huid. Met onder andere het behalen van mijn diploma als schoonheidsspecialiste en heel wat zelfstudie, ben ik nu helemaal klaar om jou te helpen. Elke huid heeft een andere aanpak nodig om te kunnen stralen als nooit te voren. Gelukkig zijn er steeds meer en betere middelen waardoor een huidprobleem tot rust kan komen. Iedere huid kan wel een boost gebruiken en met de juiste adviezen en behandelingen wil ik dit samen met jou bereiken. Neem gerust even contact met mij op, plan een vrijblijvend adviesgesprek in of maak direct een afspraak naar keuze.

IMG_0164-1980x1320-adj
over Purlés

Purlés Laboratoires de Beauté

Purlés is het merk waarmee ik werk in mijn salon. De producten van Purlés worden ontwikkeld en gemaakt in Franse en Spaanse laboratoria. Het is een professioneel, natuurlijk en huidverbeterend merk dat is ontworpen door een combinatie van innovatieve, biotechnologische wetenschap.

Purlés stelt zeer hoge kwaliteitseisen waardoor de resultaten in de esthetische geneeskunde snel, effectief en direct zichtbaar zijn. Het laboratorium verzorgt zeer nauwkeurige kwaliteitscontroles en alle producten worden natuurlijk ook dermatologisch getest. Ze halen hun krachten uit de natuur en de producten zijn ook nog eens vegan. Dat klinkt bij mij als muziek in de oren, want zoals de meesten die mij kennen al wel weten, ben ik al enige tijd vegetarisch en ik probeer ook nog eens zo veel mogelijk veganistisch te eten. Bij het maken van een keuze vond ik het dus ook heel belangrijk dat de producten niet op dieren getest mogen worden en dat er ook geen dierlijke producten of andere schadelijke stoffen in verwerkt mogen worden. Je neemt immers zo’n 60 tot 70% van het product op in de huid. Je snapt dus wel dat het heel belangrijk is dat een product wat je op de huid smeert van A tot Z goed moet zijn.

Wat ik heel erg leuk vind aan Purlés is dat ze met verschillende ‘ceremonies’ werken; voor ieder huidtype hebben ze weer een andere ceremonie. Ook kunnen de ceremonies gecombineerd worden om zo het beste resultaat uit een behandeling te halen. Gelukkig heeft Purlés ook een scala aan thuisproducten, zodat jij ook thuis aan de slag kunt gaan met de juiste verzorging van je huid. Ben jij benieuwd welke ceremonie het beste bij jouw huid past? Neem dan gerust even contact met mij op via het contactformulier, mail, app of bel mij even. Wil je al gelijk een afspraak inplannen of alleen een vrijblijvend adviesgesprek, dan kan dat natuurlijk ook. Ik kijk er heel erg naar uit om je te helpen!

Heel veel liefs Sen <3

Contact

Vragen?
Neem contact op!

Kasteellaan 386602 DG, Wijchen